Prince Of Persia The Two Thrones

 

Klompa:

 

Állj ki a léc végére és mikor sárgán villan a kép ugorj el klompa felé.A kés kéken felvillan.Akkor nyomd meg az egérgombot.Fontos hogy csak egyszer nyomd meg különben ledob a válláról.El akar majd kapni.Mikor feléd nyúl akkor várd meg amíg felvillan a kés és szúrd bele.

Utána a Herceg felmászik a fejére, és kiszúrja az egyik szemét.Ugyan ezt a másik oldalról is megcsinálod.Megvakult.Vagdosd a lábait amíg féllábra nem áll.Üsd ki a másik lábát is.Térdrerogyik.A herceg felmászik, ismét felvillan a kés.Szúrd bele, és utána már magától megcsinálja, neked csak a speedkilleket kell.

 

Mahasti:

Üsd amíg lehet.Ellök magától, te átváltozol Dark Prince -é.Elmenekül.

Utánamész, kinyírod a késdobálót a homokért.Mielőtt túl közel érsz Mahastihoz azelőtt lassítsd le az időt, utána felmászol és ütöd.Ezt egy párszor eljátszod.

Mikor meggyengült elkezd tólni.Lelököd és meghal.

The Twin Warriors:

A Bárdos

A kardos

Elkezded ütni a kardost.A bárdos hátulról megtámad.Kigurulsz előle.A földbe csapja a bárdot.Amíg kihúzza addíg ütöd.Ha eléggé meggyengíted akkor tudsz speed killt.Megcsinálod a speedkillt.Folytatod a kardos ütését.A bárdoson csinálsz még egy speed killt.A bárdos meghal, a kardos elkezd feléd futni, Farah lelövi.

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Ki a kedvenc szereplőd?
Herceg
Sötét herceg
Farah
A Vezír
Kaileena
Diavetítő